Buitenlands geld wisselen?

Buitenlands geld wisselen doet u eenvoudig bij een Geldwisselkantoor bij u in de buurt. Net teruggekomen van vakantie? Of nog buitenlands geld over van een aantal jaren terug? Kom dan zeker langs bij een kantoor in uw regio.

Wij wisselen valuta om van over de hele wereld. Zo maakt het niet uit in welk land u bent geweest, of welke valuta u nog heeft liggen. Bij ons heeft u de zekerheid op een eerlijke wissel van uw buitenlandse geld. Ruil deze om voor euro’s of een andere valuta naar wens.

KANTOOR IN DE BUURT  Online geld wisselen

Waar kan ik mijn vreemde valuta wisselen?

Bij Geldwisselkantoor kunt u terecht voor ieder soort valuta. Daarin beperken wij ons niet enkel tot biljetten. Ook met muntgeld bent u van harte welkom.

Wilt u zeker weten of uw valuta in te wisselen is bij ons kantoor? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met een van onze taxateurs via: 088-1021080. Wij nemen ook oude valuta in, die tegenwoordig niet meer wordt ingezet als wettig betaalmiddel.

man-geld-vasthouden

Zo wisselt u uw buitenlands geld om bij Geldwisselkantoor

Het wisselen van valuta is een uiterst zorgvuldige taak. Het is dan ook belangrijk dat dit uiterst professioneel gebeurd. Geldwisselkantoor maakt gebruik van een gepaste ruimte bij Goudwisselkantoor. Hier wordt u persoonlijk opgevangen door een taxateur in dienst. Desbetreffende persoon zal uw valuta op waarde en echtheid beoordelen.

Alles in orde? Dan krijgt u op basis van de actuele wisselkoers uw waarde in euro’s of een andere valuta naar wens terug. Het geld kunt u direct cash van ons ontvangen. Gaat het om hoge bedragen? Dan is het verstandig om vooraf even een afspraak te maken met ons Geldwisselkantoor. Dit kunt u eenvoudig regelen door ons te bellen of uw gegevens in te vullen via het afsprakenformulier.

stappenplan-geld-wisselen

Populaire buitenlandse valuta

Vreemde valuta wordt dagelijks ingenomen en gewisseld bij Geldwisselkantoor. Vaak met de reden dat men na een bezoek aan het buitenland nog geld over heeft. Dit geld wordt regelmatig omgewisseld voor Euro’s.

Vooral de Amerikaanse dollar is een valuta die Geldwisselkantoor meermaals voorbij zien komen. Geldwisselkantoor maakten een top 10 van buitenlandse valuta die het meeste wordt omgewisseld. Uiteraard kunt u deze kwijt bij ons Geldwisselkantoor.

Top 10 buitenlands geld: 

  1. Amerikaanse Dollar (USD)
  2. Britse Pond (BPD)
  3. Deense Kroon (DKR)
  4. Canadese Dollar (CAD)
  5. Australische Dollar (AUD)
  6. Zwitserse Frank (CHF)
  7. Zweedse Kroon (SEK)
  8. Noorse Kroon (NOK) 
  9. Chinese Yuan (CNY)
  10. Japanse Yen (JPY)

Waar kan ik mijn vreemde valuta wisselen?

Het is gelukt! De afgelopen jaren is Geldwisselkantoor flink uitgebreid. Zo vind u altijd wel een kantoor bij u in de buurt om geld te wisselen. Raak echter niet in de war. Ons kantoor bevindt zich namelijk in een vestiging van Goudwisselkantoor.

U bent welkom van maandag tot en met zaterdag. Zeker weten dat u geholpen kunt worden? Maak dan vooraf even een afspraak. Wel zo handig, maar niet verplicht. U kunt ook gewoon langslopen zonder afspraak om uw geld om te ruilen.

goudwisselkantoor_denhaag

Is geld wisselen bij een Geldwisselkantoor betrouwbaar?

Geld wisselen is een vertrouwelijk proces. U kunt niet zomaar overal uw vreemde valuta inwisselen. Geldwisselkantoor beschikt over officiële autorisatie door De Nederlandse Bank (DNB). Hierbij is Geldwisselkantoor geregistreerd als officiële wisselinstelling. U kunt er dus van op aan dat u terecht komt bij een geverifieerde geldwisselaar.

Kan ik ook oude valuta inwisselen?

Bent u nog in het bezit van oude valuta, welke tegenwoordig niet meer als wettig betaalmiddel wordt ingezet? Ook dan kan Geldwisselkantoor u van dienst zijn. Dankzij onze connectie met verzamelaars, kenners en een ruim archief aan oud brief- en muntgeld, kunt u bij ons ook terecht met oud buitenlands geld.

Schroom dus ook zeker niet om voor verouderde valuta bij een kantoor in uw buurt binnen te lopen.

Voordelig uw buitenlandse valuta wisselen

Bij Geldwisselkantoor kunt u voordelig uw valuta omwisselen. Bezoek Geldwisselkantoor om als particulier voordelig geld te wisselen of voor een zakelijke transactie tussen verschillende valuta. Kom vandaag nog langs.

Het is ook mogelijk om vooraf vreemde valuta voor uw reis te bestellen. Dit gaat heel eenvoudig. U besteld online de gewenste valuta. Vervolgens kiest u bij welke locatie u de bestelling wilt ophalen. Geldwisselkantoor zorgt ervoor dat uw bestelling klaar ligt.

KANTOOR IN DE BUURT  Online geld wisselen

Stappenplan-online-geld-wisselen

Buitenlands geld wisselen in 3 eenvoudige stappen:stappenplan-geld-wisselen

KANTOOR IN DE BUURT Online geld wisselen